Yogaklasser

Yogaklassbeskrivningar:

Vinyasa Yoga: Kraftfull klass där vi i andetagets rytm rör oss i ett flöde genom hela klassen. Lekfullt och varierande. Här stärks hela kroppen samtidigt som musklerna sträcks ut, ökar cirkulation, smidighet och balans. 
Vinyasa slow flow: Vi rör oss i andetagets rytm genom olika positioner. Du lär dig grunderna i solhälsningen och hur denna görs på ett hälsosamt sätt. Stärkande, värmande, balanserande och varierande.
Hatha Yoga: All fysisk yoga är hatha yoga. Just här är det en klass där vi går igenom yogarörelserna i ett lugnt tempo, stannar en längre stund i positionerna. Uppbyggande, balanserande och energigivande för kropp och sinne.
Yin Yoga: Meditativ, lugn klass där vi sitter 3-5 minuter i varje position för att stimulera den djupt liggande fascian i kroppen. Lugnar ner nervsystemet och ökar cirkulationen kring leder och ligament. Mjuk och aningen mer mentalt utmanande klass med mycket fokus kring höfter, ländrygg och axlar.
Yin/Hatha Yoga:  Här jobbar vi stabiliserande och stärkande i ett mjukt flöde av yogarörelser, för att få igång cirkulationen i musklerna. Några positioner stannar vi i en längre stund för att nå djupare in i kroppens fascia och stimulera cirkulationen kring leder och ligament.
Free form Vinyasa Yoga: Kraftfullt och lekfullt rör vi oss i ett flöde av sammanlänkade yogapositioner genom hela klassen. Inspirationen hämtas från olika yogatraditioner, och här vävs en del sittande meditation eller pranayama (andningövning) in, som en del av yogaklassen.
Ashtanga flow: Fysiskt utmanande yoga med sin grund i Ashtangaserien. Stärker hela kroppen genom sammanlänkade positioner och skapar smidighet, balans, lätthet i kropp och sinne. Här ges utrymme till en viss variation från serien och klassen har ibland olika teman/fokuspunkter.
Free form Vinyasa Yoga: Kraftfullt och lekfullt rör vi oss i ett flöde av sammanlänkade yogapositioner genom hela klassen. Inspirationen hämtas från olika yogatraditioner, och här vävs en del sittande meditation eller pranayama (andningövning) in, som en del av yogaklassen.

2 thoughts on “Yogaklasser

  1. Jag har yogat i många år i flera länder och Camilla är min absoluta favoritlärare. Blev rekommenderad och har nu gått hos henne i flera år. Klasserna är lagom stora vllket skapar utrymme för utveckling och fokus. Camilla är en riktigt skicklig instruktör och håller härliga klasser!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s